EEN FUTURE-FORWARD WEBSITE VOOR ARINTI.

 

Artificial Intelligence, Data Science, Chatbots, Cortana Intelligence, Cortana Analytics, Machine Learning & Cognitive Services… You name IT. Allereerst ging Arinti op zoek naar een partner die het aanbod laagdrempelig kon vertellen. Daarnaast moest er ook een bijpassend – in dit geval techy en modern design uitgewerkt worden. Zo werd een nieuwe held geboren. 🙌🏻

It’s a match.

We zochten een bijpassende look en feel en vertaalde dat uiteindelijk naar een stralend webdesign.

Arinti’s branding blinkt uit in zijn minimalisme en bijna monochrome uitvoering. Door het vermijden van felle verzadigde kleuren wordt een rustige en evenwichtige identiteit bereikt. De brandguide biedt 4 accentkleuren: de originele Arinti-blauwe tint en 3 statige kleuren die doen denken aan bekende UI-conventies.

Outer space.

Arinti is vernieuwend. Het was dan ook belangrijk dat de nieuwe look hetzelfde zou uitsralen. Deze website werd ontwerpen in 2018. Het jaar voordat ‘Outer Space’ een veel gebruikt thema werd in webdesign. Missie geslaagd aldus.

 

Ik vroeg 2 jaar geleden ook een ‘outer space” stijl en moet dus ondertussen restylen.

“Het Sidekick team is erin geslaagd ons verhaal om te zetten naar een frisse en krachtige nieuwe huisstijl. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

- Wouter B.