Who runs the world? Content.

Content creatie

Vraagstukken rond merkbekendheid, creativiteit, lead generation, growth marketing… lossen wij onder andere op door in te zetten op kwalitatieve content. Lees, woorden – fotografie en videografie. Wij creëren verhalen in lijn met de merkbeleving die je wenst op te zetten.

 

Is het creëren van content onvoldoende en ben je op zoek naar een partner die ook de publicatie en analyse uitvoert? Bingo, nog steeds aan het juiste adres. We leveren content op maat zijn van timings en budget. Een strakke deadline of kleiner budget wil dus niet zeggen dat je uit de boot valt.

Contentstrategie

Door in te zetten op content op maat, wordt het makkelijker duurzame relaties op te bouwen met jouw publiek. Om dat maatwerk consequent te gebruiken heb je een contentstrategie nodig.

  • Wie wil je bereiken?
  • Waarom net deze mensen?
  • Via welk kanaal kan je hen – wanneer – bereiken?
  • Wat is de gewenste outcome en hoe willen we deze meten?

Je weet wat je wil bereiken met jouw merk maar worstelt met de ‘hoe daar te geraken?’ Gebaseerd op jouw doelstellingen zetten wij een tijdlijn uiteen van acties die je naar je einddoel begeleiden. At the end leveren we je een duidelijk overzicht van de communicatie-efforts.

Lawaai maken? Kunnen we.

- Janice Lievens

Merkverhaal

We gaan op zoek naar enkele thema’s die aansluiten bij jouw merkverhaal. Soms werken we met verschillende topics, andere keren met een overkoepelend verhaal. Voor ieder wat wils.

We gaan van start met de opzet van een contentplan. Zo krijg je een overzicht over de aankomende communicatiestukken. Later wordt deze omgezet naar concrete content stukken.

Waarbij we jou kunnen verder helpen

  • Je bent op zoek naar een partner die voor fuzz en buzz rond jouw merk zorgt.
  • Het creatieve en stukje strategie heb je zelf uitgedokterd, je bent louter op zoek naar een partij dat uitschrijft en publiceert?
  • Een groter bereik, da’s meer dan welgekomen?
  • Talent aantrekken op een originele manier?
  • Ondersteuning bij je online marketing?

Creatieve vraagstukken

Je wil jouw bedrijf laten shinen? Je bent op zoek naar eens iets nieuws? Samen bekijken wij wat je wenst en wat je wil bereiken.

 

Ideeën omzetten in verbluffende & relevante concepten, we love the challenge! Een goed concept vormt de ideale basis om als klepper naar buiten te komen, net zoals Start.VUB.